Du är här

2018-07-16

Semester

 "Själv tycker jag det är lite för mycket av det goda och klimatångesten gör sig påmind!"

Nu har redan två veckor av semestern gått. Vilket väder det är. Extremt varmt och extremt lite nederbörd denna sommar. Härligt tycker nog många. Själv tycker jag det är lite för mycket av det goda och klimatångesten gör sig påmind!

Trots det så har det varit, och är fortfarande, en härlig sommar. Mycket för att jag haft turen att kunna ha en utomstående assistent som jobbat i sommarstugan som ligger utanför Norrtälje. En assistent jag klickar otroligt bra med och någon som underlättar mitt liv. Många promenader och lite badning med Nelson har vi hunnit med, något jag, men framförallt Nelson gillar.

Även om två veckor redan gått så återstår mycket roligt på agendan. Gudbarnen kommer och hälsar på, jag ska till mina barndomstrakter i Hälsingland och träffa släkt och vänner och ta många sovmornar.  

Fler blogginlägg

Februari
2019-02-13

Februari

"Jag tror en får en bättre insikt till hur det är att leva med personlig assistans, inte bara ur kundens perspektiv utan även dennes närstående. Plus att en får inblick i komplexiteten i att jobba som personlig assistent..."

Mitt 2018
2019-01-07

Mitt 2018

"Att det pågår en global uppvärmning och att vi därmed får fler extrema väderhändelser är tydligt..."

Scener ur hjärtat
2018-12-12

Scener ur hjärtat

"Malena lever som hon lär och det gör boken extra bra och hamnar högt  på min topp tio lista..."