Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till vår verksamhet. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2018-12-19

Hundkär kvinna sökes som personlig assistent

Jag som behöver assistans är en kvinna i övre trettioårsåldern och bosatt i Järfälla. Jag har en neurologisk muskelsjukdom vilken påverkar såväl min muskelstyrka som min finmotorik. Jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det rent praktiska i min vardag så som förflyttningar, hygien, hushållssysslor, att skriva, ringa vissa samtal, trädgårdsarbete, träning och stretch m.m. Som person gillar jag ordning och reda. Jag engagerar mig mycket i miljö och djurfrågor och försöker leva som jag lär.

2018-12-12

Kvinnlig personlig assistent sökes till ett välfungerande team

Jag är en kvinna på 50 år som strax innan jag skulle fylla 40 år fick en stroke som har tagit ifrån mig talet och min balans. Jag bor i min lägenhet i Hammarby sjöstad och sitter idag i rullstol. Jag kommunicerar med ljud, pekar på bokstäver alt. skriver på en Ipad eller dator. Förflyttningar görs med hjälp av en turner eller med en utarbetad skonsam teknik, där jag tack vare min styrka i benen kan hjälpa till mycket och alltså endast behöver stöd för balansen. För mig är det viktigt att mina assistenter trivs och vill stanna och vi brukar ha roligt ihop.

2018-12-10

Personlig assistent sökes till kvinna med MS

Vår kund är en kvinna i 70-års åldern, sitter i rullstol. Kunden fick MS-diagnos 1967 och synlig för ca 40 år sedan. Kunden bor tillsammans med sin man i en lägenhet i kungsängen.
Kunden och behöver hjälp med det mesta i sin vardag, t.ex. personlig omvårdnad, hushållsarbete, medicinering, förflyttningar och alla andra livssituationer.

2018-11-22

Kvinna sökes som personlig assistent

Kunden är en kvinna i 50-årsåldern som bor i en lägenhet i Linköping. Hon har en neurologisk sjukdom som bland annat innebär att hon behöver stöd när hon går, hjälp att komma ihåg att ta sina mediciner, samt hjälp med en del praktiska saker i sin vardag så som vanlig förekommande hushållssysslor, förflyttningar, hygien, social trygghet etc. Dagarna är oftast ganska lugna och hon befinner sig mest i hemmet, men ibland tycker hon om att åka iväg och hitta på saker.

Som sökande ska du:

2018-11-21

Personlig assistent till kille

Arbetet går ut på att möta pojken vid skolan på Lidingö och sedan hänga med på ans aktiviteter fram tills middagstid och då avsluta antingen på Lidingö eller inne i stan.

Som sökande ska du:

- tala mycket god svenska
- vara positiv och initiativrik
- få saker gjorda
- vara självgående och ansvarsfull
- vara lugn och ha tålamod
- vara stark och aktiv

2018-11-21

Personlig assistent sökes för en ung kille i Linköping

Ung personlig assistent sökes till en kille som har ett stort intresse för att läsa böcker och skrivande. Kunden är en rullstolsburen 20-årig kille, behöver hjälp med i sin dagliga livsföring.
I början blir det 3-4 dagar i veckan ( fredagar, helger och lov)
Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a.:
- förflyttningar
- handräckning
- matlagning
- vara med och motivera till aktiviteter.